6 redenen

waarom u zou kiezen voor De Koffie Consultant:

1. Tevreden medewerkers en klanten
Houdt u uw medewerkers en klanten graag tevreden? De Koffie Consultant helpt bij kwaliteitsverbetering van de koffie- en theevoorziening binnen uw bedrijf of instelling. Zaken als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, cafeïnevrije koffie en gezondheid komen hierbij desgewenst aan bod.

2. Kostenreductie
Onze specifieke marktkennis kan u veel geld besparen. Wij selecteren namelijk samen met u de optimale prijs/kwaliteitverhouding voor de ingrediënten (koffie, thee etc.), de apparatuur, het onderhoud en de financiering. Marges voor de tussenhandel behoren tot het verleden.

3. Zekerheid
De Koffie Consultant staat, als specialist, vanzelfsprekend borg voor een uitstekende koffie- en theevoorziening binnen uw organisatie. Ook op de langere termijn kunt u rekenen op lekkere koffie en thee vanuit een passend concept, met goed functionerende apparatuur en tegen de laagst mogelijke kosten.

4. Transparantie
Afspraken die u met ons maakt, worden schriftelijk vastgelegd. Dat geldt tevens voor de afspraken die wij, na afstemming met u, met uw leverancier(s) maken. Wel zo duidelijk!

5. Modulaire diensten
Om uw uitgaven beheersbaar te houden zijn onze diensten modulair ingericht. U kunt ons dus alleen voor een advies inschakelen en pas daarna beslissen of u ons ook een vervolgtraject wilt laten regelen.

6. Snel verdiend!
Aan de inzet van De Koffie Consultant zijn kosten verbonden. Terugverdienen gebeurt door een slimmere inkoop van producten en diensten. Wilt u een indicatie van de mogelijke verbeteringen? Laat ons dan een gratis koffiescan uitvoeren. Bel voor aanvullende informatie of een afspraak ons telefoonnummer 085 877 15 71.


Onafhankelijk adviesbureau voor efficiënte en verantwoorde oplossingen binnen organisaties op het gebied van de warme drankenvoorziening.

De Koffie Consultant
Postbus 421
3740 AK Baarn
Hermesweg 19
3741 GP Baarn
Telefoon +31 85 877 15 71
Mobiel +31 6 832 455 71
KvK 32170969

algemene voorwaarden

Kantoor Hermesweg 19, Baarn
Kantoor Hermesweg 19, Baarn