Filosofie

De Koffieconsultant is een initiatief van Arthur Stuivenberg. Hij is ruim 20 jaar actief in verschillende functies binnen de koffiebranche. Zelf heeft hij ervaren hoe ingewikkeld de markt voor ingrediënten en apparatuur is en welke grote verschillen er tussen de diverse aanbieders zijn.

Zijn ervaring en connecties met vertegenwoordigers uit de gehele branche zet Arthur Stuivenberg nu in op een onontgonnen terrein: onafhankelijk advies voor koffie, thee, cacao en andere warme dranken met de bijbehorende apparatuur in verschillende sectoren. Een unicum binnen de branche. De kern van het concept is een optimale voorziening voor de klant te creëren die binnen het beschikbare budget gerealiseerd kan worden.

Een koffie- of theeadvies krijgen lijkt niet zo moeilijk. U neemt gewoon contact op met enkele leveranciers van koffie en/of apparatuur en u ontvangt een advies. Dit advies zal echter veelal gekleurd zijn, omdat de leverancier aan een of meer producten gebonden is. Op zich hoeft daar niets mis mee te zijn, maar het is mogelijk dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit niet optimaal is.

Wenst u echter een volledig onafhankelijk advies voor uw koffie-, thee-, cacao- en andere warme drankenvoorziening? Dan biedt De Koffieconsultant uitkomst.

Arjan Douma is per 1 januari 2019 eigenaar van De Koffieconsultant.


Onafhankelijk adviesbureau voor efficiënte en verantwoorde oplossingen binnen organisaties op het gebied van de warme drankenvoorziening.

De Koffieconsultant
Postbus 421
3740 AK Baarn
Hermesweg 19
3741 GP Baarn
Telefoon +31 6 422 992 93

algemene voorwaarden

Kantoor Hermesweg 19, Baarn
Kantoor Hermesweg 19, Baarn