Jobservice

De Koffieconsultant Jobservice

jobservice

De Koffieconsultant bemiddelt tussen werknemers en werkgevers binnen de koffie-, thee- en apparatuurbranche. Naast commerciële en managementfuncties zijn er ook interessante technische functies beschikbaar op verschillende niveaus. Hiervoor zoeken wij de juiste mensen. Bij voorkeur afkomstig uit de branche zelf, maar geïnteresseerden van buiten de branche worden ook van harte uitgenodigd te reageren. Uiteraard zal uw reactie vertrouwelijk worden behandeld.

Voor meer informatie over deze functies kunt u contact opnemen met Arjan Douma, per mail bereikbaar via of telefonisch op +31 6 422 992 93.

 

Beschikbare functies:

Fulltime Horecamedewerker bij Bistrot Centraal

Waarom werken als Horecamedewerker (Barista) bij Bistrot Centraal op Utrecht Centraal Station?
Jij bent iemand met hart voor de horeca. Daarom zoek je een horecabaan die net iets extra’s heeft. Als Horecamedewerker bij Bistrot Centraal zit je dan helemaal goed. Waarom? In het kort een paar redenen:

Wat ga je precies doen als fulltime Horecamedewerker (Barista) bij Bistrot Centraal op Utrecht Centraal Station? lees verder »

Jij bent het visitekaartje van Bistrot Centraal en tegelijkertijd een ware koffie expert. Bistrot Centraal is de horecalocatie op Utrecht Centraal Station waar alles vers bereid wordt en smaak op de eerste plaats staat. Hier worden de lekkerste smoothies, broodjes, gebakjes, koeken, pizza’s en wokgerechten met de meest verse ingrediënten gemaakt. Daarnaast maak jij als Barista de lekkerste cappuccino om de maaltijd compleet te maken voor jou gasten. Jij zorgt, samen met je collega’s, dat onze zeer diverse gasten zich altijd meer dan goed geholpen voelen. Dit lukt je door onder andere:

 • De bestellingen en diverse gerechten klaar te maken.
 • De beste koffie maken!
 • Gasten te informeren over producten en de presentatie van buffetten te verzorgen.
 • De kassa te bedienen.
 • Alle andere voorkomende werkzaamheden te doen. Van het aanvullen van de voorraden tot het afruimen en schoonmaken van de tafels.

Waar deel je jouw talent?
Je werkt bij Bistrot Centraal en bent in dienst bij HMSHost Nederland. Misschien heb je nog niet eerder van HMSHost Nederland gehoord, daarom stellen we ons graag aan je voor:

HMSHost Nederland is onderdeel van HMSHost; een wereldleider in de Hospitality branche. Als onderdeel van de Autogrill Group, zijn we actief op meer dan 100 luchthavens, treinstations en wereldwijd langs de snelwegen. We exploiteren zowel bekende brands (denk aan Burger King en La Place) als zelf ontwikkelde concepten (Bar centraal, Koffiehuis, Bistrot). Werken bij HMSHost houdt in dat je aan de slag gaat binnen een groeiende horecaorganisatie, met een omzet van meer dan USD 2,5 miljard en 34.000 medewerkers wereldwijd zijn de carrièremogelijkheden enorm. Samen geven we inhoud aan onze kernwaarden: be passionate, be open, set the pace, be reliable and keep it simple. Deze vacature biedt je dus de kans om aan te schuiven bij een wereldleider in de hospitality-branche.

Wat vragen we van je?
Het belangrijkste is dat je gasten altijd met een glimlach van oor tot oor helpt. En dat je elke dag weer een stapje extra zet en zo zorgt voor meer dan tevreden gasten. Dat is niet alleen tijdens kantooruren. Dat betekent dat je:

 • Nooit last hebt van een ochtendhumeur.
 • Ervaring met het maken van de beste koffie!
 • In wissel- en weekenddiensten wil én kan werken.
 • Je leuke werkplek op Utrecht Centraal Station altijd kan bereiken, ook zonder openbaar vervoer.

Wat bieden we je?
Dat is nogal wat. Een aantal dingen hebben we inmiddels al verklapt. Maar er is zoveel meer, waaronder:

 • Een salaris waarbij we ons keurig aan de Horeca-cao houden.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten tot € 8,36 netto per gewerkte dag.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Een prima pensioenregeling (voor later).
 • Representatieve bedrijfskleding.

De juiste bagage en klaar voor deze ‘reis’?
Solliciteer dan nu op deze baan als fulltime Horecamedewerker bij Bistrot Centraal op Utrecht Centraal Station.

Technisch manager (Hoofd technische dienst).

Managementfunctie in West-Nederland. Aansturen binnen- en buitendienst (15). Rapporteert aan directie.

Diverse monteurs/technici

Diverse monteurs/technici voor installatie en onderhoud koffieapparatuur. Bij klanten in de horeca- en kantorenmarkt zelfstandig zorgdragen voor de goede werking van koffieapparatuur. Wij zoeken mensen voor meerdere gebieden in Nederland.

Diverse Account Managers

Diverse Account Managers voor het actief verkopen van koffie, apparatuur en aanverwante producten. Ervaring in de koffiebranche is een pre. Wij zoeken mensen voor meerdere gebieden in Nederland en België.

Binnendienst coördinator

Binnendienst coördinator die in staat is een commerciële binnendienst aan te sturen en zorg te dragen voor een klantgerichte dienstverlening. Tevens (mede-)verantwoordelijk voor beurzen en salesbeleid. Locatie is West-Nederland.


Onafhankelijk adviesbureau voor efficiënte en verantwoorde oplossingen binnen organisaties op het gebied van de warme drankenvoorziening.

De Koffieconsultant
Postbus 421
3740 AK Baarn
Hermesweg 19
3741 GP Baarn
Telefoon +31 6 422 992 93

algemene voorwaarden

Kantoor Hermesweg 19, Baarn
Kantoor Hermesweg 19, Baarn